Lilith   Info   Biografia   Koncerty   Płyty   Teksty   Video   MP3   Galeria   Forum   Księga   Kontakt   Mapa   

Jesteś niezalogowany
Zaloguj się ► Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
Inne języki
Koncerty

najbliższy koncert:
brak planów

zagraliśmy:
2012-02-17, Wschowa, Sala widowiskowa CKiR

Najczęściej słuchane
Ostatnie na forum

ostatni temat:
Uzupełnianie galerii

ostatni post:
Ojcze-założycielu elMuzie - nikt nie śmie się kłócić pod Twym czujnym okiem! ;) Zwykła wymiana zdań, na [...]

Stats & Info

ip 38.107.179.244

online: 4

wszystkich: 972283

Valid HTML 4.01 Strict

FORUM

FORUM -  Koncerty -  Gothic Night w Blue Note
Gothic Night w Blue Note
pozostałe strony:  01
autor komentarze [1-1/1]
04.03.2010 20:13 spy.of.shogun FC aktywność:Lilith - actitvity Czułem się wspaniale - atmosfera świetna, decybele na odpowiednim poziomie (F-16 się chowa ;-). Jeden mały zgrzyt: dźwiękowiec całego koncertu dał "ciała" - głosów wokalistek występujących zespołów nie można było zrozumieć - były zbyt ciche w stosunku do perkusji i gitar. Gdybym nie znał na pamięć słów śpiewanych utworów, nie wiedziałbym, o czym artystki śpiewały ;-(
Poza tym - wielkie brawa dla Lilith - a szczególnie dla Agnieszki - moim zdaniem była niekwestionowaną gwiazdą koncertu. Podtrzymuję moje zdanie na temat jej pięknego głosu. Ostatecznie - "repetitio est mater studiorum".
Czekam niecierpliwie na Waszą nową płytę - mam nadzieję, że uda Wam się ją wydać wcześniej, niż za pół roku. Pozdrawiam.

pozostałe strony:  01

wszelkie materiały zamieszczone w serwisie są własnością ich autorów i mogą być wykorzystywane tylko zgodnie z warunkami przez nich określonymi.
Copyright © 1997 - 2011 Aleksander Kubacki Wszystkie prawa zastrzeżone