Lilith   Info   Biografia   Koncerty   Płyty   Teksty   Video   MP3   Galeria   Forum   Księga   Kontakt   Mapa   

Jesteś niezalogowany
Zaloguj się ► Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
Inne języki
Koncerty

najbliższy koncert:
brak planów

zagraliśmy:
2012-02-17, Wschowa, Sala widowiskowa CKiR

Najczęściej słuchane
Ostatnie na forum

ostatni temat:
Uzupełnianie galerii

ostatni post:
Ojcze-założycielu elMuzie - nikt nie śmie się kłócić pod Twym czujnym okiem! ;) Zwykła wymiana zdań, na [...]

Stats & Info

ip 38.107.179.240

online: 1

wszystkich: 972283

Valid HTML 4.01 Strict

FORUM

FORUM -  MP3 -  For me
For me
pozostałe strony:  01
autor komentarze [1-4/4]
08.05.2010 19:02 elMuz Lilith aktywność:Lilith - actitvity Przedstawiamy Wam fragment koncertu, utwór For me z naszego najnowszego repertuaru. Będziemy wdzięczni za wszelkie komentarze!
06.06.2010 09:55 AnHELLuS FC aktywność:Lilith - actitvity Tekstowo - NIE Lilith (choć sam tekst nie jest zły), muzycznie - też jakieś ciało obce (też nie zanczy że złe). Przypomina mi się sytuacja z utworem "Rzeka Istnień" Artrosis z albumu "Szamaragdowa Noc". Taki stylistczny wyskok ni w pięć ni w dziesięć rozwalający jakąś melodyjną spójność płyty. Mam nadzieję, że nie pójdziecie w tę stronę ;) Co do samego utworu - chyba lepsza była by wersja dialogu: wers żenski, wers męski - wspólny refren.
10.10.2010 18:08 Vornar1 FC aktywność:Lilith - actitvity Mi sie wydaje, że ten utwór to po prostu ukłon w strone klasycznego rocka gotyckiego:)
18.06.2011 23:51 Paranoid FC aktywność:Lilith - actitvity Ten właśnie numer pamiętam z koncertu w Kole. Kawałek mnie powalił - kompletnie!

pozostałe strony:  01

wszelkie materiały zamieszczone w serwisie są własnością ich autorów i mogą być wykorzystywane tylko zgodnie z warunkami przez nich określonymi.
Copyright © 1997 - 2011 Aleksander Kubacki Wszystkie prawa zastrzeżone