Zaloguj się ►
Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
najbliższy koncert:
brak planów
zagraliśmy:
2012-02-17, Wschowa, Sala widowiskowa CKiR
ostatni temat:
Uzupełnianie galerii
ostatni post:
Ojcze-założycielu elMuzie - nikt nie śmie się kłócić pod Twym czujnym okiem! ;) Zwykła wymiana zdań, na [...]
| autor | komentarze [1-5/5] |
09.03.2009
11:51
Angelus
FC
aktywność:
|
Witam wszystkich fanów i Lilith Wczoraj znalazłem Lilith na youtube swietnie gracie pozdro |
18.03.2009
20:37
Diarmad
FC
aktywność:
|
Ja bym z tego mało sensownego tematu stworzył temat w którym każdy się przedstawia po części i hmm...może mówi za co lubi Lilith(bo innej opcji nie przyjmujemy!!!;-) ), kiedy ich poznał etc. No to:
Jam jest Diarmad, przybywam zza brzegu, a miejscowość z tej racji mianować się zaczęła jakoby "Zabrze". Lilith, poznałem przypadkowo:wreszcie znalazłem imprezę gotycką gdzieś w Silesii, więc zrobiłem wszystko by pojawić się w trójkącie, tam to przed Artrosis miałem olbrzymią przyjemność posłuchać wspaniałej wokalistki i nie ustępującemu jej na krok zespołowi(miałem miejsce w pierwszym rzędzie!!!) chociaż zbyt dużo osób nie bujało się przed sceną, to muszę powiedzieć,że zespół mnie urzekł permanentnie i chętnie bd śledził jego karierę;-) |
03.05.2009
11:23
Ataru
FC
aktywność:
|
Ojj, bo tak naprawde muzyka Lilith naprawde urzeka, tylko z trafieniem do ludzi bywa gorzej... realia sa smutne.
Witam i pozdrawiam. |
07.05.2009
19:56
elMuz
Lilith
aktywność:
|
Wieści niosą, że trafiamy co raz... lepiej. Czy to aby nie *śmierdzi* komercją?
A idąc po temacie - jestem elMuz, a Lilith urzeka mnie już od ponad 11 lat! Jestem z Poznania, jak i cała kapela, choć niektórzy mylą to miasto z Radomiem :) A nazwa Poznań...? Jeżeli dobrze sobie przypominam historię... ponownie poznało się tutaj trzech braci: Lech, Czech i Rus, którzy rozeszli się w trzy strony świata aby założyć trzy państwa: Polan (dawniej Lachów), Rosjan i Czechów. Na cześć ponownego spotkania, poznania się, mamy nazwę i nasze ukochane miasto :) |
08.10.2010
19:50
Ataru
FC
aktywność:
|
Mnie tam niewiele komercja smierdzi, slucham i bardziej mainstreamowych rzeczy, jak i rzeczy chocby z Meksyku, mojego ulubionego kraju muzycznie, ktorych slucha... malo kto. Swoja droga niezle pomieszaliscie z tymi kontami, chyba jestem za glupi, ale dzis udalo mi sie dojsc z tym do ladu. |