Lilith   Info   Biografia   Koncerty   Płyty   Teksty   Video   MP3   Galeria   Forum   Księga   Kontakt   Mapa   

Jesteś niezalogowany
Zaloguj się ► Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
Inne języki
LILITH Alter Ego
Koncerty

najbliższy koncert:
brak planów

zagraliśmy:
2017-05-27, Słupsk, Motor Rock Pub

Najczęściej słuchane
Ostatnie na forum

ostatni temat:
Lilith - Alter Ego

ostatni post:
10 lat po Alter Ego.................. nastąpiła...noc... :-(

Stats & Info

ip 216.73.216.187

online: 1

wszystkich: 1739668

Valid HTML 4.01 Strict

FORUM

FORUM -  Hydepark -  Uzupełnianie galerii
Uzupełnianie galerii
pozostałe strony:   01 02  03
autor komentarze [10-18/23]
29.07.2011 11:03 spy.of.shogun FC aktywność:Lilith - actitvity Mmmmm... Miodzio...
To znaczy, że ja mam całą zgrzewkę, hihi... ;-D
29.07.2011 11:24 elMuz Lilith aktywność:Lilith - actitvity @spy
Ty zostaniesz rozliczony na innych warunkach. Wciąż pamiętam o obietnicy - "się" generuje.
Tak, czy inaczej, obaj z AnHELLuSem macie najszybszy czas reakcji na jakąkolwiek choćby próbę nieprawidłowego działania naszego WWW :)
29.07.2011 11:25 black.ana FC aktywność:Lilith - actitvity elMuz, browara powiadasz... Hmmm... To teraz już wiemy skąd się biorą takie mini-wpadki; jak dwóch chłopa przy browarze się bierze za prowadzenie galerii ;P A tak serio, niezmiennie twierdzę, że stronka jest świetna, a wtopki zdarzają się każdemu;) Aha, o nagrodę kiedyś się upomnę....;))

spy.of.shogun, do jasnej Anielki, nie psuj mi efektu:) I nie podpinaj się pod moje nagrody, byłam pierwsza:))

Reszta Forumowiczów - do dzieła! Szukajmy lilithowych wpadek - elMuz stawia wszystkim! ;P
Pilnujcie się zatem, Chłopaki!;)
29.07.2011 11:31 elMuz Lilith aktywność:Lilith - actitvity Powiało grozą jak w konkursie z nagrodami... :) Zrobimy najwyżej jakąś zbiorową imprezę (może nawet koncert?!) i dokonam stosownych wypłat :D Ale każda wyłapana wpadka jest mile widziana, poprawi to działanie naszego WWW!
Może przy okazji zaproponuję konkurs na najlepszy podpis/tytuł do dowolnego zdjęcia/ć w galerii? Nagrodę wspólnymi siłami jakoś wymyslimy :)
29.07.2011 13:26 spy.of.shogun FC aktywność:Lilith - actitvity @black.ana - obiecuję, że więcej nie będę...
... ale mniej też nie...
;-))
01.08.2011 14:11 black.ana FC aktywność:Lilith - actitvity spy, zamiast tak fikać powinieneś już wziąć udział w konkursie fotograficznym elMuza;) - Ty, jako przedstawiciel pierwszej dwójki najwierniejszych fanów Lilith. Ja tu jestem bardziej jako ciekawski obserwator, więc raczej się nie podejmę - chociaż, kto wie...?:)

elMuz, jest to jakiś pomysł na ożywienie forum (mam wrażenie, że całkiem sporo osób tu zagląda, ale czynny udział jest niewielki), ale ugryzłabym to inaczej... Może lepiej by było gdybyś zaproponował na początek jedną (no, maksymalnie 3) konkretne fotki, wtedy wszyscy się będą biedzić nad tym samym i coś się może ruszy...:) Rzucasz nam na pożarcie całą galerię i mam wrażenie, że trochę jest problem, z której strony się do niej dobrać;)) Poza tym, nie kuś nas imprezą, która nie ma specjalnej racji bytu...:), bo dawno temu przekopałam tą stronkę wzdłuż i wszerz i większych wpadek nie widzę, a ostatnio rzuciły mi się w ślepko co najwyżej z 2 literówki, których zapewne nikt poza mną nie zauważa - takie zboczenie, poniekąd zawodowe;P.
01.08.2011 14:14 black.ana FC aktywność:Lilith - actitvity aha, i wybacz, że jeszcze trochę zaśmiecę Twoje forum, ale myślę, że możesz je skutecznie ożywić informacjami nt. Waszej nowej płyty:)...
coś mi się niedawno obiło, że kończycie - prawda to....? ;P
01.08.2011 18:50 AnHELLuS FC aktywność:Lilith - actitvity @ black.ana - literówki jak i wszystkie inne techniczne problemy najlepiej zgłaszać na maila. Kulturalniej i dzięki elMuzowi w 100% skuteczne :)

@ elMuz - a macie tam w Poznaniu jakieś dobre piwo ? ;)
01.08.2011 22:30 black.ana FC aktywność:Lilith - actitvity Hmmm, AnHELLuS, dzięki za cenną radę. Kurczę, przez moment poczułam się naprawdę niekulturalna...:) Ale tylko przez moment:) Ciebie i wszystkich, którzy poczuli się dotknięci moją wypowiedzią kulturalnie proszę o wybaczenie... Reszta, mam nadzieję, zrozumiała jednak pozytywne jej przesłanie ;)
Liczę też na to, że nie pomyślisz, że jestem aż tak diablo niekulturalna jeśli napiszę, że troszeczkę mnie Twój post rozbawił... Cóż, po to chyba są fora, byśmy mogli się wymieniać swoimi "złotymi" myślami...;) A elMuzowi i Ekipie wypada chyba tylko pogratulować takich dbałych o szczegóły fanów jak Ty, AnHELLuS - co niniejszym czynię:))

pozostałe strony:   01 02  03

wszelkie materiały zamieszczone w serwisie są własnością ich autorów i mogą być wykorzystywane tylko zgodnie z warunkami przez nich określonymi.
Copyright © 1997 - 2011 Aleksander Kubacki Wszystkie prawa zastrzeżone