Zaloguj się ►
Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
najbliższy koncert:
brak planów
zagraliśmy:
2017-05-27, Słupsk, Motor Rock Pub
ostatni temat:
Lilith - Alter Ego
ostatni post:
10 lat po Alter Ego.................. nastąpiła...noc... :-(
| autor | komentarze [19-23/23] |
02.08.2011
09:50
elMuz
Lilith
aktywność:
|
@AnHELLuS Bladego pojęcia nie mam :) Potwierdzam powszechne plotki, że nie spożywam tego napoju :) @black.ana zawsze możesz skorzystać z opcji " dodaj temat". Jeśli chodzi o mnie, jak długo będę mógł, tak długo sam sobie tej pętli na szyję nie założę :) Poza tym dzieciaki, nie kłóćcie się... bo temat przewodni trochę się nam zatarł. Uprzedzając wszelkie zapędy, przypominam o temacie tego wątku :) |
05.08.2011
18:02
black.ana
FC
aktywność:
|
Ojcze-założycielu elMuzie - nikt nie śmie się kłócić pod Twym czujnym okiem! ;) Zwykła wymiana zdań, na którą chyba pozwala nam powszechna wolność słowa... :)) Nie pokazuj mi żadnej opcji pt. "dodaj temat" - nie wiesz chyba czym to grozi nieszczęśniku!:)) Obiecuję, że Ci tego nie zrobię - zwłaszcza, że widzę, iż rzucony temacik jakoś niespecjalnie Ci podchodzi. Będziesz chciał - to sam nam się zwierzysz;) Na koniec - żeby nie było, że przyszła i znów bredzi nie na temat...:) - bo jedno Twoje zdanie skutecznie ostudziło wszystkie niecne zapędy jakie miałam... ;)) Mam podpis do zdjęcia, mam!!;P Proponuję, by zdjęcie nr 1 w zbiorze Unite Fest nazwać: "Strefa MroCku" :)) Wiem, mało oryginalnie i pasowałoby pewnie do połowy zdjęć z Waszej galerii, ale mi się widzi właśnie przy tej focie:)) Oczywiście jeśli chcecie to tytuł "Qra i elMuz" może zostać...:) Bić się o to nie będę:) |
30.06.2012
19:01
poldek_driver
FC
aktywność:
|
Witam. Już 5 lat minęło od Underworld - płyta u mnie ciągle w słuchaniu a to duży sukces. Kiedy można się spodziewać Alter Ego - czy macie problemy z dystrybucją, czy też jeszcze nie zakończyliście nagrań? Pozdrawiam serdecznie. |
03.07.2012
10:17
elMuz
Lilith
aktywność:
|
Płyta jest już w końcowej fazie produkcji - kończymy ostatnie miksy i drobną kosmetykę. Kiedy można się jej spodziewać? Odpowiem tak: staramy się to robić tak szybko, jak tylko pozwala nam na to czas. Mam szczerą nadzieję, że na jesień "Alter Ego" będzie już gotowe. |
03.07.2012
16:39
AnHELLuS
FC
aktywność:
|
Dobra wiadomość :) Mam cichą nadzieję, że okładka będzie w klimacie "Imago" - bo pięknie by mi razem wyglądały w półce ]:-> |