Zaloguj się ►
Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
najbliższy koncert:
brak planów
zagraliśmy:
2017-05-27, Słupsk, Motor Rock Pub
ostatni temat:
Lilith - Alter Ego
ostatni post:
10 lat po Alter Ego.................. nastąpiła...noc... :-(
| autor | komentarze [10-18/43] |
17.05.2007
08:49
łukasz
Lilith
aktywność:
|
W Merlinie raczej nie, ale bez problemu będzie ją można kupić za pośrednictwem serwisu aukcyjnego Allegro. Ten kanał dystrybucji doskonale sprawdził się w sprzedaży naszych poprzednich płyt, tak więc jak tylko ukaże się nowa płyta będzie z pewnością dostępna na Allegro.
nasz nick: www-lilith-pl http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2554218 A teraz sensacyjna wiadomość - nasza długo oczekiwana nowa płyta ''Underworld'' trafiła w końcu do tłoczni! :) Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem premiera płyty będzie miała miejsce 1 czerwca 2007 roku. |
10.07.2007
14:15
Goetia
FC
aktywność:
|
Widzialam nowa plyte na allegro, lecz nie spotkalam w empicu O.o' ... Bedzie mozliwosc zakupu w empicu xD? |
10.07.2007
23:35
elMuz
Lilith
aktywność:
|
W tej chwili płyty - co potwierdziliśmy - dostępne są w Mediamarkt na terenie całej Polski :) |
22.07.2007
22:32
darkduke
FC
aktywność:
|
Może ktoś pomoże w zdobyciu starszych płyt lilith? A może dałoby się kupić nagrania w formacie choćby mp3 od zespołu? |
23.09.2007
14:57
tatarpl
FC
aktywność:
|
Swego czasu znalazłem kilka empetrójek na mp3.wp.pl podejrzewam, że tak były rozprowadzane wcześniej. Jednak zaciekawiły mnie utwory, których nie ma w dyskografi na żadnej z Waszych płyt, np "Woda". Utwór się mi spodobał bardziej niż większość waszych piosenek. Ciągle pozostaje na playliście. |
25.09.2007
11:22
elMuz
Lilith
aktywność:
|
Jest klika takich zapomnianych utworów, które faktycznie gdzieś tam sobie krążą po necie. Pochodzą z pierwszego demo Lilith, prawie sprzed 10 lat :) Demo zatytułowane było Rajski Ogród i zawierało takie utwory, jak: Woda, Szklana Kula, Kryształowa Klatka, Królowa Czasu... i pewnie jeszcze klika. Ale dziś już nikt tego nie pamięta :) |
26.09.2007
12:39
darkduke
FC
aktywność:
|
I one właśnie są najlepsze:) Nie szykujecie jakiś reedycji starych albumów? Albo nie myślicie o sprzedaży choćby w jakimś sklepie internetowym z mp3? |
27.09.2007
12:12
elMuz
Lilith
aktywność:
|
Niestety - wszystkie te utwory wymagałyby ponownego zgrania w studio, co pociągnęło by za sobą także dużo przygotowań. Ich obecna jakość nie odpowiada żadnym standardom.
Na razie te utworki pozostają jako wspomnienia :) |
28.09.2007
17:03
tatarpl
FC
aktywność:
|
Opis "Rajskiego Ogrodu" jaki znalazłem bardzo zwiększył mój apetyt na tą płytę. Przypomina trochę w budowie "Pierwszą Ewę". Z chęcią odkupiłbym ewentualnie zamieniłbym na siostrę ;p
"Na płytę składa się 10 utworów wokalno-instrumentalnych, przeplatanych interludiami, wiążącymi album w jedną całość. W jedną całość wiążą się tu także teksty piosenek, których treść porywa swoją dwuznacznością. Rajski Ogród to przekrój życia, począwszy od narodzin (inkarnacja), aż do śmierci (pożegnanie). Całe to koło spaja reinkarnacja, która w połączeniu z początkiem, czyli otwierającą płytę inkarnacją, wprowadza nas ponownie w nowy, mistyczny świat, a symfoniczny charakter tego preludium pomaga wyobraźni w jego narodzinach. " |