Lilith   Info   Biografia   Koncerty   Płyty   Teksty   Video   MP3   Galeria   Forum   Księga   Kontakt   Mapa   

Jesteś niezalogowany
Zaloguj się ► Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
Inne języki
LILITH Alter Ego
Koncerty

najbliższy koncert:
brak planów

zagraliśmy:
2017-05-27, Słupsk, Motor Rock Pub

Najczęściej słuchane
Ostatnie na forum

ostatni temat:
Lilith - Alter Ego

ostatni post:
10 lat po Alter Ego.................. nastąpiła...noc... :-(

Stats & Info

ip 216.73.216.187

online: 1

wszystkich: 1739584

Valid HTML 4.01 Strict

FORUM

FORUM -  Hydepark -  Lilith - gdzie kupic??
Lilith - gdzie kupic??
pozostałe strony:   01  02  03 04  05
autor komentarze [28-36/43]
07.10.2007 16:28 Ataru FC aktywność:Lilith - actitvity Ale ja to rozumiem dobrze jak i cala reszte. Jedynie to co pozostalo ja, jak i kupe innych osob na pewno chcialoby uslyszec. Ja rozumiem, ze nie mozna tego zaprezentowac jakos cudownie, czytalem takze to co elmuz pisal i mimo to ja bylbym bardzo zadowolony, gdybym dostal to w swoje raczki. I na pewno sporo innych osob takze. Ale nie bede uparciuchem, bo argumenty przeciw tez rozumiem z punktu widzenia zespolu. Ale poki nie uslyszalem nie bede marudzil ;-)
12.10.2007 13:47 darkduke FC aktywność:Lilith - actitvity Dokładnie. Ja również chciałbym usłyszeć stare kawałki. A co do utraty nagrań z dysku zawsze da się je odzyskać (no prawie). Poza tym były one chyba gdzieś wydane - czy się mylę?
20.01.2008 14:53 Samurajka FC aktywność:Lilith - actitvity Ja też chętnie bym usłyszała stare kawałki. ^^
22.03.2008 19:56 guest FC aktywność:Lilith - actitvity Hmmm, ponieważ brak chęci współpracy ze strony zespołu, odnośnie zdobycia niedostępnych utworów, szukam sam tu i ówdzie ;). Znalazłem jeden kawałek zatytułowany "Taniec nocy", ale go nie widziałem na liście starych ani nowych utworów. Tak więc proszę o potwierdzenie czy to "wasze"? ;)
28.03.2008 20:08 elMuz Lilith aktywność:Lilith - actitvity Uprzejmie informuję, że o "tańcu nocy" słyszę po raz pierwszy :)
Natomiast "brak chęci współpracy ze strony zespołu" jest daleko posuniętym niedopowiedzeniem. Zawsze współpracujemy, szczególnie z Wami, fanami! A że bywamy niezłomni... zdarza się najlepszym :)
A tak poważnie, myślimy nad tym co raz bardziej poważnie...
28.03.2008 21:23 guest FC aktywność:Lilith - actitvity Ależ od razu "niedopowiedzeniem" :P. Jak nie będziemy czynić wyrzutów, to się nie zmotywujecie ;).
Odnośnie albumu z 2000 roku, sam chętnie go kupię, tak więc jeśli jest nim duże zainteresowanie to ruszać z produkcją a jeśli małe to poproszę kopię :P.
30.03.2008 18:32 Ataru FC aktywność:Lilith - actitvity Moze byc nawet wydane nakladem domowe nero burning rom records :) A tak bardziej serio to ja juz sie przyzwyczailem, ze czasem by dostac jakis krazek trzeba sie niezle nameczyc, ale z Waszym materialem bywaja spore problemy :) Jednak tym lepiej smakuje taka zdobycz, wiec czekam na rozwoj wypadkow ;-)
30.03.2008 21:45 guest FC aktywność:Lilith - actitvity Ba! Ale musi być szansa na zdobycie (jakieś reedycje itp.). Ale jak na razie to z tym lipa ;)
14.09.2008 22:08 guest FC aktywność:Lilith - actitvity Dokłądam się do prośby ibardzo proszę wraz z innymi fanami Lilith o umieszczenie tego co się da ze starych nagrańprzecież takie utworyjak Woda, czy Kryształowa Klatka są przepiękne!!

pozostałe strony:   01  02  03 04  05

wszelkie materiały zamieszczone w serwisie są własnością ich autorów i mogą być wykorzystywane tylko zgodnie z warunkami przez nich określonymi.
Copyright © 1997 - 2011 Aleksander Kubacki Wszystkie prawa zastrzeżone