Zaloguj się ►
Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
najbliższy koncert:
brak planów
zagraliśmy:
2017-05-27, Słupsk, Motor Rock Pub
ostatni temat:
Lilith - Alter Ego
ostatni post:
10 lat po Alter Ego.................. nastąpiła...noc... :-(
| autor | komentarze [28-36/43] |
07.10.2007
16:28
Ataru
FC
aktywność:
|
Ale ja to rozumiem dobrze jak i cala reszte. Jedynie to co pozostalo ja, jak i kupe innych osob na pewno chcialoby uslyszec. Ja rozumiem, ze nie mozna tego zaprezentowac jakos cudownie, czytalem takze to co elmuz pisal i mimo to ja bylbym bardzo zadowolony, gdybym dostal to w swoje raczki. I na pewno sporo innych osob takze. Ale nie bede uparciuchem, bo argumenty przeciw tez rozumiem z punktu widzenia zespolu. Ale poki nie uslyszalem nie bede marudzil ;-) |
12.10.2007
13:47
darkduke
FC
aktywność:
|
Dokładnie. Ja również chciałbym usłyszeć stare kawałki. A co do utraty nagrań z dysku zawsze da się je odzyskać (no prawie). Poza tym były one chyba gdzieś wydane - czy się mylę? |
20.01.2008
14:53
Samurajka
FC
aktywność:
|
Ja też chętnie bym usłyszała stare kawałki. ^^ |
22.03.2008
19:56
guest
FC
aktywność:
|
Hmmm, ponieważ brak chęci współpracy ze strony zespołu, odnośnie zdobycia niedostępnych utworów, szukam sam tu i ówdzie ;). Znalazłem jeden kawałek zatytułowany "Taniec nocy", ale go nie widziałem na liście starych ani nowych utworów. Tak więc proszę o potwierdzenie czy to "wasze"? ;) |
28.03.2008
20:08
elMuz
Lilith
aktywność:
|
Uprzejmie informuję, że o "tańcu nocy" słyszę po raz pierwszy :)
Natomiast "brak chęci współpracy ze strony zespołu" jest daleko posuniętym niedopowiedzeniem. Zawsze współpracujemy, szczególnie z Wami, fanami! A że bywamy niezłomni... zdarza się najlepszym :) A tak poważnie, myślimy nad tym co raz bardziej poważnie... |
28.03.2008
21:23
guest
FC
aktywność:
|
Ależ od razu "niedopowiedzeniem" :P. Jak nie będziemy czynić wyrzutów, to się nie zmotywujecie ;).
Odnośnie albumu z 2000 roku, sam chętnie go kupię, tak więc jeśli jest nim duże zainteresowanie to ruszać z produkcją a jeśli małe to poproszę kopię :P. |
30.03.2008
18:32
Ataru
FC
aktywność:
|
Moze byc nawet wydane nakladem domowe nero burning rom records :) A tak bardziej serio to ja juz sie przyzwyczailem, ze czasem by dostac jakis krazek trzeba sie niezle nameczyc, ale z Waszym materialem bywaja spore problemy :) Jednak tym lepiej smakuje taka zdobycz, wiec czekam na rozwoj wypadkow ;-) |
30.03.2008
21:45
guest
FC
aktywność:
|
Ba! Ale musi być szansa na zdobycie (jakieś reedycje itp.). Ale jak na razie to z tym lipa ;) |
14.09.2008
22:08
guest
FC
aktywność:
|
Dokłądam się do prośby ibardzo proszę wraz z innymi fanami Lilith o umieszczenie tego co się da ze starych nagrańprzecież takie utworyjak Woda, czy Kryształowa Klatka są przepiękne!! |