Zaloguj się ►
Jeżeli nie masz jeszcze konta, założysz je tutaj ►
Jeżeli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z tego ►
najbliższy koncert:
brak planów
zagraliśmy:
2017-05-27, Słupsk, Motor Rock Pub
ostatni temat:
Lilith - Alter Ego
ostatni post:
Pozwolę sobie zacytować: "Przy odpowiednim uporze z Waszej strony"... a tu z okładem dobre 3 lata [...]
autor | komentarze [1-9/23] |
21.06.2011
17:02
AnHELLuS
FC
aktywność:![]() |
Hej. Co słychać w Zespole? Czekam na uzupełnienie galerii ;) |
22.06.2011
11:56
elMuz
Lilith
W zespole dzieje się... niedługo rzucimy Wam na pożarcie kilka nowych MP3. Jeśli chodzi o galerię, wzięliśmy ją właśnie we własne ręce, dlatego wkrótce należy się spodziewać pełnej jej odsłony. Pozdorwionka dla wiernych fanów! :) |
27.07.2011
20:43
AnHELLuS
FC
Widać, że galeria "wzięta na ostro" :) Tak trzymać :) |
27.07.2011
21:38
spy.of.shogun
FC
AnHELLuS - chyba się Tobie palec zatrzymał na "Enter" ;-)) Aż mi maila zawaliło powiadomieniami ;-)) |
28.07.2011
10:13
elMuz
Lilith
@AnHELLuS Sami się sobie z Qrą dziwimy! Ale od kiedy zwolniliśmy z przykrego obowiązku aktualizacji galerii naszą wokalistkę i zabraliśmy się za to sami - efekty wreszcie się pojawiają. Ponad rok nieróbstwa niech pozostanie milczeniem... @spy.of.shogun To prawie zahacza o offtop :D Udało mi się zakomentować jedną linijkę skryptu i niestety AnHELLuS wpadł na tą minę. Mam nadzieję, że teraz będzie OK... |
28.07.2011
14:39
black.ana
FC
Oj, Panowie:) - tak się chwalicie tą galerią, a mam wrażenie, że w zbiorze pt. Unite Fest 2010 jedna z fotek jest z innej imprezy....:) |
28.07.2011
15:32
elMuz
Lilith
Hmm.... a konkretnie która? No i skąd to przypuszczenie? |
29.07.2011
08:18
black.ana
FC
Hmm.... konkretnie to ostatnia...:) A przypuszczenie stąd, że Zespół ma wdzianka rodem z tegorocznego PDF-U. elMuz, no chyba mi nie powiesz, że tak się wyświetla tylko u mnie....:) I żeby nie było, że się czepiam - mój post wziął się stąd, że gdzieś pisałeś, że jak się przyuważy choćby i literówkę, to meldować:) A może to jakiś tajny konkurs z nagrodami dla spostrzegawczych....? Jeśli tak, pamiętaj, że byłam pierwsza;P |
29.07.2011
10:09
elMuz
Lilith
@black.ana Chylę czoła za spostrzegawczość! Konkurs wygrałaś bezapelacyjnie. Galerię poprawiono i dopieszczono - a Ty masz u mnie "browara" (postać dowolna!) |